top of page

Hytter for framtida

Livet i denne hyttegrenda strekker seg inn i framtida og rett inn i delingsøkonomien. Med flere hytter på et fortettet område, kan dere gå sammen om å få større tilgang på varer og tjenester, om å leie fremfor å eie, og å utnytte eiendeler mer effektivt.

 

Sammen skapes det et godt fungerende økosystem der det er mange fellestjenester alle drar nytte av. For eksempel et felles drivhus, parseller og kompostering som gjør at husholdningsavfallet minimeres. 

Er dere en vennegjeng som vil ha hytte nær hverandre? Vil du slippe å vedlikeholde alt på hytta selv? Vil du ha muligheten til å leie ut hytta og ha noen som passer på når du selv ikke er der?  

 

Kunne du tenke deg tilgang til sykler, ski, badstue, redskapsskjul og ekstra gjesterom på hytta uten å kjøpe? Er du opptatt av at hytta skal gjøre minst mulig skade på naturen den er omgitt av? 

 

Da er det nye hytteprosjektet Åneggagrenda på Nerskogen i Rennebu noe for deg. 

Avbrekk gir livsglede

Einar Gerhardsen tok i sin tid til orde for at alle burde få muligheten til å reise på hytta. Han så på hytta som et slags mentalhygienisk helsetiltak, og mente det var i nasjonens interesse at nordmenn hadde tilgang til en hytte som kunne gi dem et avbrekk fra hverdagen. 

 

I dette avbrekket, i din pause fra hverdagen, vil du ha det naturskjønt, rolig og praktisk. Du vil dele på ansvaret for vedlikehold så du får mer tid til familien, til turer, mat og vin. Når du ikke er der selv, kan du leie ut hytta og slik få nedbetalt investeringen din raskere. 

 

Åneggagrenda består av åtte arealeffektive og fleksible hytter på 38 kvm i tusleavstand til felleshuset på 77 kvm og den felles utstyrsboden på 38 kvm. Hyttene har integrert kjøkken. 

Det er rom til å leve og plass til å nyte i hyttegrenda på Nerskogen.

 

Deling av fellesoppgaver som vedlikehold og muligheten til å bruke dyrt utstyr du deler med andre og slipper å kjøpe selv, gjør at du får både mer tid og mer penger til å leve det livet du ønsker på hytta. 

For å sikre at hytta står minst mulig tom, og for å sikre raskere nedbetaling av din investering, har vi laget en modell for utleie når du ikke selv bruker hytta.

sirlkel.png
bottom of page